Nektaryny z Krem Ricotta-wanilia i sosna-orzech kruche
Nektaryny z kremem Ricotta-wanilia i sosna-orzech kruchy może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 4. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 324 kalorie, 10g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, liście mięty, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Nektaryny z aksamitnym kremem waniliowym, Ciastka Z Prażonymi Nektarynkami I Lodami Waniliowymi, oraz Grillowane nektaryny z sosem waniliowo-miodowym i lodami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wrzucić nektaryny z 1 łyżeczka cukru i soku z limonki w misce i niech macerat, mieszając od czasu do czasu, 10 do 15 protokół.
Przecier ricotta, mleko, wanilia i 3 łyżeczki cukru w blenderze na gładką masę.
Przełożyć do miski i schłodzić w zamrażarce, mieszając do połowy, aż lekko zgęstnieje, 15 do 20 minut.
Linia A 4-stronna patelnia z folią. W małym ciężkim rondlu na średnim ogniu zagotować wodę i pozostały 1/2 szklanki cukru, mieszając, aż cukier się rozpuści, a następnie spłukać kryształy cukru z boku patelni szczotką do ciast zanurzoną w zimnej wodzie. Gotować, bez mieszania, wirowanie patelni od czasu do czasu tak karmel kolory równomiernie, aż średni bursztyn, 10 do 12 minut. Wymieszać orzeszki piniowe, a następnie natychmiast wylać na folię, szybko rozprowadzając szpatułką tak cienko, jak to możliwe. Fajne 5 minut. Obrać kruche z folii i rozbić na kawałki.
Miętę wymieszać z nektarynkami i podawać owoce z kremem ricotta i kawałkami kruchych.
Kruchy przechowuje się w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej 1 tydzień.