Nektaryny w syropie lawendowo-miodowym
Nektaryny gotowane w syropie lawendowo-miodowym mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 242 kalorie. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 91 centów za porcję. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz pod ręką wodę, pąki lawendy, nektaryny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Gofry z Nektarynkami gotowane w syropie Estragonowo-miodowym, Nektaryny i brzoskwinie z syropem lawendowym, oraz Brzoskwinie I Nektaryny W Syropie Miodowym.
Instrukcje
Pierwsze 3 składniki zagotować w holenderskim piekarniku, mieszając w celu rozpuszczenia cukru. Wymieszać w lawendowych pąkach.
Dodać nektaryny. Zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 8 minut lub aż nektaryny są po prostu przetargu (nie przegotować).
Usuń nektaryny z patelni za pomocą łyżki szczelinowej, zachowując płyn w patelni.
Doprowadzić płyn do wrzenia i gotować, aż zmniejszy się do 3 filiżanek (o 10 protokół). Lekko schłodzić.
Podawać syrop z nektarynkami i jogurtem.
Dekoruj świeżą lawendą, w razie potrzeby.