Nektaryna-Sos Z Czerwonego Wina
Nektarynka-sos z czerwonego wina to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie napój. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 246 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje 94 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś laskę cynamonu, wodę, skórkę cytrynową x strip i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Południowo-Zachodni Czerwony Sos Chile, Prosty sos do steków i szukanie ofert na wino, oraz Chipotle-Nektarynkowy Sos Barbecue dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 6 składników wymieszać w średnim rondlu na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści. Zwiększyć ciepło i gotować syrop 1 minutę. Zmniejszyć ciepło.
Dodać nektaryny. Gotować na wolnym ogniu, aż nektaryny będą miękkie, ale nadal mają kształt, o 10 protokół.
Przełożyć sos do miski; ostudzić. DO AHEAD można wykonać 1 dzień wcześniej. Cover; chill.