Nektaryna-Sorbet Gewürztraminer

Nektaryna-Sorbet Gewürztraminer
Nektarynka-Sorbet Gewürztraminer jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 2 porcjami. Na $3.4 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 346 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka soku z cytryny, nektaryn, późnego zbioru Johannisberg riesling i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Świetnie sprawdza się jako deser. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Sorbet Wiśniowy Nektarynkowy Miętowy, Kurczak Duszony Z Gewürztraminerem I Winogronami, oraz Grillowane krewetki z Gazpacho Sorbet Sorbet.

Instrukcje

1
W misce wymieszać plastry nektaryny z 3 łyżkami soku z cytryny. Wirować, porcję na raz, w blenderze lub robocie kuchennym, aż będzie bardzo gładka. Powrót czysty do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
NektarynaNektaryna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Dodaj Gewrztraminer, cukier do smaku i więcej soku z cytryny w razie potrzeby. Zagnieżdżaj miskę w lodowatej wodzie i często mieszaj, aż mieszanina będzie zimna, od 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Wlać schłodzony czysty do maszyny do lodów (1-qt. lub większej pojemności). Zamrażać zgodnie ze wskazówkami producenta, aż sorbet będzie wystarczająco twardy, aby zgarnąć, dasher jest trudny do obrócenia lub maszyna zatrzyma się.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
SorbetSorbet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do LodówMaszyna Do Lodów
4
Podawać lub zamrażać hermetycznie (patrz poniżej)
1
Aby zamrozić desery na tyle mocno, że można je zgarnąć na stożek lub przechowywać, przenieść po zamrożeniu do hermetycznego pojemnika i włożyć do zamrażarki na co najmniej 3 godziny lub do 1 tygodnia.
2
W przypadku zamrożenia lodem i solą, pozostawić zamrożony deser w lodzie i soli do 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
3
Aby uzyskać najlepszy smak i konsystencję, podawaj mrożone desery w ciągu tygodnia. Przy dłuższym staniu rozwijają się lodowate kryształy.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia9
Magazyn