Nektaryna-Boysenberry Vanilla-Pecan Crisp
Nektaryna-Boysenberry Vanilla-Pecan Crisp może być tylko deser, którego szukasz. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 318 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka soli, zmielony cynamon, wanilia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Chrupiące jagody i Nektaryna o zapachu wanilii, Nektarynowo-Jagodowy Chrupiący, oraz Nektarynka Blueberry Crisp.
Instrukcje
Opłucz nektaryny i jagody.
Wyciąć nektaryny z ich dołów na 1/2-cala grubości klinów i upuścić do dużej miski.
Dodaj jagody, cukier granulowany i sok z cytryny i delikatnie wymieszaj, aż się połączą.
W innej misce, mieszać brązowy cukier, mąka, płatki owsiane, wanilia, cynamon, gałka muszkatołowa, i sól, aż dobrze połączone.
Dodać masło i pokroić w blenderze lub wcierać palcami, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek. Wymieszać z orzechami pekan.
Rozłóż poziom mieszanki owoców w płytkim naczyniu do pieczenia od 2 do 2 1/2 ćwiartki.
Na wierzch posypać mieszanką owsiano-orzechową.
Piec, aż soki na krawędziach naczynia do pieczenia są bulgotanie i wierzch jest chrupiące i złote, 40 do 45 minut.