Neely ' s Southwest Style żebra

Neely ' s Southwest Style żebra
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Neely ' s Southwest Style żeberka może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $5.57 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 82g białka, 108 g tłuszczu, oraz w sumie 1588 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i pieprz, ocet jabłkowy, nektar brzoskwiniowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Neely ' s wet BBQ żeberka, Żeberka wieprzowe Neely ' s BBQ, oraz Chili ' s Southwest Eggrolls-ciesz się tą ulubioną restauracją w dowolnym miejscu. Te sajgonki w stylu południowo-zachodnim są pyszne dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać wszystkie suche składniki razem w małej szklanej misce, aby utworzyć przyprawę rub. Rezerwy 2 łyżki mieszanki przypraw do sosu BBQ.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Spłucz i suche żebra, a następnie nałóż czystą deskę do krojenia i zdejmij cienką tłustą skórę, która wyrównuje dolną część żeber. Przyciąć żeberka z nadmiaru tłuszczu i mięsa. Obficie przyprawić obie strony żeber przyprawą. Owinąć żebra folią lub folią i przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny, aby smaki mogły się rozwijać i przenikać mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
3
Zrębki moczyć w wodzie na 1 godzinę przed grillowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4
Rozgrzej grill do 250 stopni F. używając hickory i węgla drzewnego, Ustaw grill na pośrednie ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Ułóż żeberka, mięsisty bok w dół,po drugiej stronie grilla z dala od węgli. Zamknij pokrywę grilla i gotuj żeberka przez 3 godziny. Obróć i gotuj, aż żebra zginą, o 1 więcej godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Będziesz musiał sprawdzić węgiel drzewny i wióry podczas procesu wędzenia i uzupełnić w razie potrzeby. Będziesz również musiał utrzymywać temperaturę 250 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
7
Wyjąć żeberka z grilla na deskę do krojenia i posypać większą ilością przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
8
Każdą płytę pokroić w osobne żeberka i przenieść na talerz do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
9
Żeberka podawać z sosem Barbecue.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
1
Żeberka posypać przyprawą do grilla Neely, pokroić między kościami i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Do GrillaPrzyprawa Do Grilla
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
2
Rozgrzać olej rzepakowy w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Dodaj cebulę i czosnek i saute, aż cebula są miękkie. Wymieszać z pozostałymi składnikami i gotować na wolnym ogniu, aż będzie gęsty, a sos będzie aromatyczny, około 1 do 1 1/2 godziny. Smak do przypraw i dodać sól i pieprz, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony

Składniki

2Spód: okruszki z herbatników grahamsos pomidorowy Hunt's® – bez dodatku solisos pomidorowy Hunt's® – bez dodatku soli1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe2 łyżeczki gorącej soli2 łyżeczki gorącej soli1warzywo (np. szpinak)kiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki1porcja startego parmezanu8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego1porcja startego parmezanuchipotle chili w proszkuchipotle chili w proszku2Spód: okruszki z herbatników grahammusztarda suchamusztarda sucha3goździkiczosnek pokrojony w kostkęczosnek pokrojony w kostkę1porcja startego parmezanupółksiężycowe plasterki ogórka angielskiegopółksiężycowe plasterki ogórka angielskiego1porcja startego parmezanukminek mielonykminek mielony1porcja startego parmezanumusztarda mielonamusztarda mielona1cytrynowy, soczystycytrynowy, soczysty4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweopakowanie szynki delikatesowej pokrojonej w cienkie plasterkiopakowanie szynki delikatesowej pokrojonej w cienkie plasterki1szczyptaSzczypta koszernej soli i świeżo zmielonego czarnego pieprzuSzczypta koszernej soli i świeżo zmielonego czarnego pieprzu2Spód: okruszki z herbatników grahamRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwejasnobrązowy cukierjasnobrązowy cukier2Spód: okruszki z herbatników grahamsuszone oreganosuszone oregano1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe4 litry wody gazowanej, schłodzonej4 litry wody gazowanej, schłodzonej6trochę posiekanej cukiniiChipsy HickoryChipsy Hickory3kilogramyżeberka wieprzoweżeberka wieprzowe2Spód: okruszki z herbatników graham1 8-uncjowe pudełko muszelek cannelloni (12 muszli), namoczone w ciepłej wodzie przez 2 minuty1 8-uncjowe pudełko muszelek cannelloni (12 muszli), namoczone w ciepłej wodzie przez 2 minuty2Spód: okruszki z herbatników grahamreserved Spice rubreserved Spice rub2Spód: okruszki z herbatników grahamDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 szklanka białego jęczmienia perłowego1 szklanka białego jęczmienia perłowego1Spód: okruszki z herbatników grahamSos WorcestershireSos Worcestershire1cebula żółta pokrojona w kostkęcebula żółta pokrojona w kostkę
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia46
Magazyn