Neely ' s Southwest Style żebra

Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Neely ' s Southwest Style żeberka może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $5.57 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 82g białka, 108 g tłuszczu, oraz w sumie 1588 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i pieprz, ocet jabłkowy, nektar brzoskwiniowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Neely ' s wet BBQ żeberka, Żeberka wieprzowe Neely ' s BBQ, oraz Chili ' s Southwest Eggrolls-ciesz się tą ulubioną restauracją w dowolnym miejscu. Te sajgonki w stylu południowo-zachodnim są pyszne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać wszystkie suche składniki razem w małej szklanej misce, aby utworzyć przyprawę rub. Rezerwy 2 łyżki mieszanki przypraw do sosu BBQ.
Spłucz i suche żebra, a następnie nałóż czystą deskę do krojenia i zdejmij cienką tłustą skórę, która wyrównuje dolną część żeber. Przyciąć żeberka z nadmiaru tłuszczu i mięsa. Obficie przyprawić obie strony żeber przyprawą. Owinąć żebra folią lub folią i przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny, aby smaki mogły się rozwijać i przenikać mięso.
Zrębki moczyć w wodzie na 1 godzinę przed grillowaniem.
Rozgrzej grill do 250 stopni F. używając hickory i węgla drzewnego, Ustaw grill na pośrednie ciepło.
Ułóż żeberka, mięsisty bok w dół,po drugiej stronie grilla z dala od węgli. Zamknij pokrywę grilla i gotuj żeberka przez 3 godziny. Obróć i gotuj, aż żebra zginą, o 1 więcej godzin.
Będziesz musiał sprawdzić węgiel drzewny i wióry podczas procesu wędzenia i uzupełnić w razie potrzeby. Będziesz również musiał utrzymywać temperaturę 250 stopni F.
Wyjąć żeberka z grilla na deskę do krojenia i posypać większą ilością przypraw.
Każdą płytę pokroić w osobne żeberka i przenieść na talerz do serwowania.
Żeberka podawać z sosem Barbecue.
Żeberka posypać przyprawą do grilla Neely, pokroić między kościami i podawać.
Rozgrzać olej rzepakowy w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i czosnek i saute, aż cebula są miękkie. Wymieszać z pozostałymi składnikami i gotować na wolnym ogniu, aż będzie gęsty, a sos będzie aromatyczny, około 1 do 1 1/2 godziny. Smak do przypraw i dodać sól i pieprz, jeśli to konieczne.