Neely ' s Maple Glazed Donuts

Neely ' s Maple Glazed Donuts
Neely ' s Maple Glazed Donuts może być właśnie porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 10g tłuszczu, oraz w sumie 281 kalorii. Ten przepis wegetariański serwuje 24 i kosztuje 47 centów za porcję. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. 113 osób próbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz wyciąg z klonu, sól, soda oczyszczona i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Neely ' s Maple Glazed Donuts, Klon Szkliwione Pączki, oraz Klon Glazurowane Maślanki Pączki podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej olej w dużym holenderskim piekarniku do 375 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
3
Suche składniki ubić w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Jajka, żółtko, maślankę, puree z dyni, roztopione masło i ekstrakt z migdałów ubić razem w innej dużej misce do uzyskania gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
Dynia KonserwowaDynia Konserwowa
MaślankaMaślanka
MasłoMasło
JajkoJajko
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dodaj mokre składniki do suchego i dokładnie wymieszaj za pomocą drewnianej łyżki. Ciasto będzie bardzo lepkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
6
Odkurz blat i ręce mąką. Używając rąk poklepać ciasto do grubości 1/2 cala. Zanurz 3-calowy okrągły nóż w mące i wyciąć pączki.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
7
Wytnij środek pączków za pomocą noża 3/4 cala. Zbieraj resztki i zwijaj. Kontynuuj wycinanie pączków.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
8
Pączki podsmażamy na gorącym oleju, aż zbrązowieją i będą chrupiące, około 1 minuty na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
9
Spuść na drucianym stojaku nad tacą na blachy, aby ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
10
Po ostygnięciu, kurz cukrem cynamonowym, w razie potrzeby, lub zanurzyć wierzchołki pączków w glazurze syropu klonowego. Również nóż do masła może być używany do rozprowadzania na glazurze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier CynamonowyCukier Cynamonowy
Syrop KlonowySyrop Klonowy
MasłoMasło
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Do MasłaNóż Do Masła
11
W małej misce połączyć cukier cukierniczy, ekstrakt z klonu i mleko; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Ekstrakt Z KlonuEkstrakt Z Klonu
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
12
W razie potrzeby dodaj dodatkowe mleko, aby uzyskać pożądaną konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
13
Mżawka na pączkach.
TrudnośćEkspert
Gotowe W35 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn