Neapolitańskie Mięso Ragu
Neapolitańskie mięso Ragu może być dobry przepis, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 1136 kalorii, 62g białka, oraz 88 g tłuszczu. Na 4,12 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Mieszanka kiełbasy, oliwy z oliwek, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć chleb można śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe Chleb Bananowy jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka solidna wynik 75%. Spróbuj Ragu Neapolitański, Wolno Gotowane Mięso Ragu, oraz Pappardelle z czerwonym winem i mięsnym Ragù dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: Sznurek rzeźniczy lub sznurek kuchenny o dużej wytrzymałości
W 8-litrowym holenderskim piekarniku o dużym dnie podgrzać oliwę na średnim ogniu, aż do samego palenia.
Każdy kawałek mięsa doprawiamy solą i pieprzem. Brązowe wszystkie boki każdego żebra, usunąć i odstawić na talerzu. Powtórz proces brązowienia udami z kurczaka, kiełbasami, braciole i klopsikami.
Gdy mięso jest rumiane, Usuń i deglaze z czerwonym winem.
Dodać sos pomidorowy i doprowadzić do wrzenia. Żeberka, uda, kiełbasa, braciole, i klopsiki powrót do garnka, powrót do wrzenia, i obniżyć do wysokiej gotować. Przykryć pokrywką i gotować na wolnym ogniu przez 45 minut.
Mięso wyjąć na półmisek i ogrzać.
SOS podawać z makaronem paccheri jako osobne danie.
Każdy kawałek wieprzowiny doprawiamy z jednej strony solą i pieprzem. W małej misce, połączyć skórkę pomarańczową, pecorino, i pietruszka. Łyżka 2 łyżki mieszanki na środku przyprawionej stronie jednego kawałka wieprzowiny. Zaczynając od jednego końca, ostrożnie zwinąć wieprzowinę, tworząc bardzo grube cygaro. Nawiń długi kawałek sznurka wokół rolki wiele razy i zabezpiecz węzłem. Powtórz z pozostałymi 4 kawałkami wieprzowiny.
W płytkiej misce moczyć kostki chleba w mleku przez kilka minut. Używając rąk, rozbij chleb na małe kawałki.
W dużej misce, połączyć cielęcinę, wieprzowinę, jajka, chleb i mleko, pietruszka, sól i pieprz.
W dużej, patelni o dużym dnie, rozgrzać olej na średnim ogniu, aż prawie do palenia.
Dodać klopsiki i, pracy w partiach, jeśli to konieczne, aby uniknąć przeludnienia patelni, gotować, aż głęboki złoty kolor ze wszystkich stron, o 10 protokół.
W rondlu 3-quart rozgrzać oliwę na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i gotować, aż miękkie i światło złoty brąz, 8 do 10 protokół.
Dodaj tymianek, pomidory i sok i doprowadzić do wrzenia, często mieszając. Obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut, aż tak grube jak gorące płatki. Doprawić solą i pieprzem.