Neapolitański Sos Mięsny: Ragu Napoletano
Neapolitański sos mięsny: Ragu Napoletano może być tylko sos szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 624 kalorie, 34g białka, oraz 43g tłuszczu. Na 3,66 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz sól, wino, pomidory i soki san marzano oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest dobre. Spróbuj Ragu Neapolitański, Szybki Indyk Ragu: Pyszny Zdrowy Sos Mięsny, oraz Wolno Gotowane Mięso Ragu dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku do makaronu lub holenderskim piekarniku, połącz cielęcinę, wołowinę, cebulę i olej na dużym ogniu i gotuj, aż mięso zostanie smażone ze wszystkich stron, a soki mięsne wyparują, 10 do 12 minut.
Dodać wino i gotować, stale mieszając, aż wino odparuje i mięso jest ciemniejszy brązowy, o 5 protokół.
Mieszać w pomidory, kiełbaski, sól, i płatki chile. Zmniejsz ogień, aby gotować i gotować 2 1/2 do 3 godzin, mieszając od czasu do czasu i odtłuszczając tłuszcz w razie potrzeby.
Zdjąć z ognia i usunąć mięso z ragu. Wyreguluj przyprawę solą i pieprzem.