Neapolitańska Sałatka z kalmarów i krewetek może być dobrym przepisem na rozszerzenie pola przepisu na danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera około 25g białka, 7G tłuszczu i w sumie 324 kalorie. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 3,23 USD za porcję. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 45 minut. Jeśli masz pod ręką fasolę cannellini, sól koszerną, kalmary i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 74%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Włoska sałatka z krewetek, przegrzebków i kalmarów, Kalmary nadziewane krewetkami z polentą, oraz Rigatoni z krewetkami, kalmarami i bazylią.
Instrukcje
1
W dużym garnku zagotuj bulion z kurczaka na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Dodaj makaron i gotuj do miękkości, ale nadal jędrny, mieszając od czasu do czasu, około 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na Pizzocheri
3
Odcedź makaron i włóż do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
W międzyczasie umieść patelnię grillową na średnim ogniu lub rozgrzej grill gazowy lub węglowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Skrop rybę, cukinię, bakłażana i pomidory oliwą z oliwek i dopraw solą i pieprzem. Grilluj kalmary i krewetki, aż będą ugotowane, około 1 do 2 minut z boku. Grilluj cukinię i bakłażana do miękkości, około 4 minuty z boku. Grilluj pomidory tylko do pojawienia się śladów grilla, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego
Makaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Dodaj do miski orzo, fasolę cannellini, rukolę, bazylię i pietruszkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa Krem Z Brokułów
Piersi Z Kurczaka Z Rożna
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
7
Pokrój ciała kalmarów na 1-calowe pierścienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego
8
Cukinię, bakłażana i pomidory pokrój w mniej więcej 1-calową kostkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
9
Dodaj warzywa i kalmary do miski z sokiem z cytryny, oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia, solą i pieprzem. Rzuć, aby połączyć. Na koniec dodaj krewetki na sałatkę. Delikatnie przełóż sałatkę do miski i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jukon
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Sałatka w menu? Spróbuj połączyć się z Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Merryvale Carneros Chardonnay z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Merryvale Carneros Chardonnay
Nasz 2007 Carneros Chardonnay jest skoncentrowany i intensywny w stylu. Aromaty orzechów laskowych, owoców tropikalnych i dojrzałego jabłka otoczone są chrupiącą mineralnością i słodkim tostowym dębem. Wino jest bogate i kremowe z trwałym wykończeniem. Naszą ulubioną parą jest popękany homar z wyciągniętym masłem i świeżą cytryną.