Navajo Tacos

Navajo Tacos
Navajo Tacos trwa około 55 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 20 g białka , 36 g tłuszczu i łącznie 559 kalorii . Za 1,96 USD za porcję ten przepis pokrywa 21% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12 osobom. 20 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Kilku osobom bardzo smakowało to meksykańskie danie. Jeśli masz pod ręką olej, kiełbasę wieprzową luzem, fasolę pinto i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Świetnie sprawdza się jako danie główne. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 61% . Ten wynik jest całkiem niezły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Navajo Tacos , Navajo Tacos i Navajo Tacos .

Instrukcje

1
Pozwól ciastu wyrosnąć. W międzyczasie, do nadzienia, usmaż wołowinę i kiełbasę na patelni na średnim ogniu, aż przestaną być różowe; odpływ. Wymieszaj przyprawę do taco, fasolę i wodę. Gotować na wolnym ogniu przez 15–20 minut lub do momentu, aż woda prawie odparuje; odłożyć na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone Chipsy Kukurydziane, PodzielonePokruszone Chipsy Kukurydziane, Podzielone
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Po wyrośnięciu ciasta uderzamy pięścią. Zrób tortille, dzieląc ciasto na 10 do 12 równych kulek. Używając niewielkiej ilości mąki, rozwałkuj każdą kulkę na 8-calowy placek. kółko (tortille powinny być cienkie).
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
PunchPunch
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
3
Smażyć każdą tortillę na głębokości 1/4 cala. gorący olej na złoty kolor, raz przewracając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Cienki-Cienki-
4
Odsącz tortille na ręcznikach papierowych; trzymaj się ciepło. Na każdą tortillę nałóż mieszankę mięsną, pomidor, cebulę, sałatę, ser i sos taco.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS TacoSOS Taco
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Tacos bardzo dobrze komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling Rosé. Do dań meksykańskich dobrze pasują kwaśne wina białe, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości tanin, takie jak pinot noir. Musujące róże to także bezpieczne połączenie. The Premonition Cellars Pinot Noir z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
Piwnice Przeczuć Pinot Noir
Piwnice Przeczuć Pinot Noir
Wino to charakteryzuje się skoncentrowanymi aromatami wiśni, żurawiny i truskawek z nutami przypraw ziołowych, aromatem kopru włoskiego i dębu. Owoce czerwonych jagód, cierpka żurawina, malina i przyprawy pokrywają paletę, kończąc soczystą kwasowością. Ten chłodny rok pozwolił zachować naturalną kwasowość, a powolne dojrzewanie pozwoliło uzyskać pięknie zbalansowane wino o niskiej zawartości alkoholu. Wino to leżakowało przez 20 miesięcy w beczce z francuskiego dębu i przeplatało się z nim ciepłymi, tostowymi aromatami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia13
Magazyn