Natilla Colombiana (Budyń Kolumbijski)

Natilla Colombiana (Budyń Kolumbijski)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj Natilla Colombiana (budyń w stylu kolumbijskim) spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 534 kalorie, 10g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich kolumbijskich przepisów ma 404 fanów. Mieszanka skondensowanego mleka, cukru lub ekstraktu z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Torta Negra Colombiana (Colombian Black Cake), Postre de Natas (kolumbijski Pudding mleczny), oraz Mazamorra Colombiana (Mazamorra Kolumbijska) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce umieścić 1 szklankę mleka, dodać skrobię kukurydzianą i wymieszać, aby ją rozpuścić, a następnie odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Umieścić mleko kokosowe i startego kokosa w blenderze i zmiksować na gładką i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kokos OsuszonyKokos Osuszony
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Resztę mleka i laski cynamonu umieścić w średnim garnku i doprowadzić mieszaninę do wrzenia na średnim ogniu. Gdy mleko jest trochę ciepłe, ale nie gotuje się, dodaj mieszankę kokosową.Gdy mleko zacznie się gotować, dodaj mleko skondensowane, cukier i sól. Dobrze wymieszać drewnianą łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
1 Puszka (15 Uncji) Pokrojonych Gruszek, Odsączonych1 Puszka (15 Uncji) Pokrojonych Gruszek, Odsączonych
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Dodaj mieszaninę mleka i skrobi kukurydzianej i ciągle mieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
5
Dodać ekstrakt z wanilii. Zmniejszyć ogień do niskiej i nadal mieszając, aż natilla zgęstnieje, o 10 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
6
Dodać masło, wymieszać i zdjąć z ognia. Wyrzuć laski cynamonu. Chochle do naczynia lub poszczególnych kubków budyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
świeża Resztkaświeża Resztka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
7
Posypać cynamon w proszku na wierzchu i pozostawić do ostygnięcia w temperaturze pokojowej przez co najmniej 2 godziny. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cynamon MielonyCynamon Mielony
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn