Nat maślany Crunch nerkowca
Nat maślany nerkowca Crunch może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoją kolekcję przystawek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 51 g tłuszczu, oraz w sumie 704 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.25 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz masło, syrop kukurydziany, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 33 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 19 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 50%, co jest dobre. Podobne przepisy to Ciemna czekolada nerkowca budyń z kandyzowanymi nerkowca Crunch, Nerkowca Crunch, oraz Nerkowca Nut Crunch.
Instrukcje
Obficie posmarować lub posmarować dużą blachę do pieczenia i odstawić.
W rondlu na średnim ogniu połączyć masło, cukier, sól i syrop kukurydziany. Gotować, mieszając do rozpuszczenia masła. Mieszać w nerkowce, i zwiększyć ciepło do wysokiej.
Ciepło do 300 do 310 stopni F (149 do 154 stopni C), lub do momentu, gdy niewielka ilość syropu wpadnie do zimnej wody tworzy twarde, kruche nici. Mieszaj od czasu do czasu długą drewnianą łyżką, aby orzechy nerkowca nie paliły się.
Wlać na wysmarowaną blachę do pieczenia i pozostawić do ostygnięcia na około 10 minut. Rozbić na kawałki i przechowywać w szczelnym pojemniku wyłożonym woskowanym papierem.