Nasze Ulubione Kremowe Ciasto Z Dyni
Nasze ulubione kremowe ciasto dyniowe to Wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 319 kalorii, 4G białka, oraz 18g tłuszczu. Na $1.0 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. 123 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, jajka, przyprawa pumpkin pie, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Nasze Ulubione Kremowe Ciasto Z Dyni, Moja Ulubiona Kremowa Dynia Alfredo, oraz Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 232°.
Linia 9-calowy Pie płyta ze skorupą; ukłuć dół i bok z widelcem.
Piec 9 do 10 min. lub aż lekko zbrązowieje. Schłodzić podczas przygotowywania nadzienia.
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 177°.
Pozostałe składniki ubić do wymieszania; wlać do skorupy.
Piec 55 min. lub do momentu, gdy wypełnienie nadruków wokół krawędzi i środka jest prawie ustawione. Całkowicie fajne.