Nasze Domowe Szybkie Black Bean Burger
Przepis nasz domowy szybki Burger z czarnej fasoli może zaspokoić Amerykański głód w około 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 254 kalorie. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz bułkę hamburgerową, chili w proszku, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Domowej roboty sos z Czarnej Fasoli (aka sos czosnkowy z czarnej fasoli lub pasta z Czarnej Fasoli), Black Bean Burger, oraz Black Bean Burger dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść bułkę w robocie kuchennym; proces 4 razy lub aż okruchy odmierzają około 1 szklanki.
Połączyć 1 łyżka oleju, czosnek, i fasola w procesorze; impuls 8 razy lub aż fasola zrobić gęstą pastę. Zeskrobać mieszaninę fasoli do miski z bułką tartą. Wymieszać ze skórką i pozostałymi składnikami. Zwilżonymi rękami podzielić mieszaninę fasoli na 4 równe porcje (około 1/3 mieszanki szklanki na porcję), kształtując każdy w 3-calowy patty.
Podgrzać pozostałe 2 łyżki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj paszteciki do patelni; zmniejszyć ogień do medium, i gotować 4 protokół lub aż dolne krawędzie są rumiane. Ostrożnie obrócić paszteciki nad; gotować 3 protokół lub do dolnej krawędzi są wykonane.