Nasza Ulubiona Pizza Wegetariańska
Przepis nasza ulubiona pizza wegetariańska może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 22 minuty. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 273 kalorie. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Kraft Recipes. Jeśli masz pod ręką grzyby, cebulę, ser mozzarella i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 33%. Podobne przepisy to Ulubiona Pizza PW, Ulubiona Pizza taty, oraz Ulubiona Pizza Cheeseburger.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Warzywa ugotować na gorącym oleju na średnim ogniu 5 min. lub do kruchego-Delikatnego, często mieszając.
Rozłóż skórkę sosem; wierzch z warzywami i serem.
Piec 12 min. lub aż ser topi się i lekko rumiany
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.
![Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin.Imponująca koncentracja i głębia, z aromatami i smakami jeżyn i czerwonej wiśni w pięknej kwasowości Chianti i eleganckiej strukturze taninowej.