Następnego Dnia Zupa Z Indyka

Następnego Dnia Zupa Z Indyka
Następnego dnia zupa z indyka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 252 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 24 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz kartony rosół z kurczaka, mięso z indyka, fasolę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest solidne. Spróbuj Zacznij dzień od zdrowego koktajlu bananowego, Domowa cytrynowa zupa z indyka i makaronem z indyka Jalapeno, oraz Chocolate Chip Skillet Cookie + dzień na targach stanu Minnesota dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym garnku rozgrzać czosnek na oliwie z oliwek. Pozostawić do brązowego lekko i dodać cebulę, marchew i seler. Okładka; pot na średnim ogniu, aż zmiękną, 7 lub 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do DekoracjiOliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodać posiekaną szałwię do garnka z zupą wraz z bulionem i liściem laurowym. Przynieś na wolnym ogniu. Podczas gotowania na wolnym ogniu dodaj zieloną fasolkę, słodkie ziemniaki i makaron do zupy. Doprowadzić go z powrotem na wolnym ogniu; niższy ogień i gotować przez około 10 minut lub aż warzywa są miękkie i makaron jest gotowane. Mieszać w Turcji. Wyłącz ogrzewanie. Przykryć i pozostawić do siedzenia i pary na 5 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do DekoracjiOliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia30
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn