Nasty Bits: Zupa Ze Skóry Wieprzowej
Nasty Bits: zupa ze skóry wieprzowej jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis z 4 porcjami. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 41 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Dobrze sprawdza się jako zupa. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka bulionu warzywnego, warzyw liściastych, skóry wieprzowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj The Nasty Bits: Pork Neck Posole, The Nasty Bits: Frog Soup, oraz Nasty Bits: Królik i zupa czosnkowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Moczyć arkusz wysuszonej skóry świni w wodzie, aby pokryć, przez co najmniej 8 godzin i do kilku dni w lodówce. Gdy będziesz gotowy do zupy, pokrój skórę na kawałki 1 cala i odstaw na bok.
Umyć i pokroić kapustę napa lub inne warzywo do wyboru. Odstawić.
Doprowadzić bulion do wrzenia i dodać posiekaną skórę wieprzową i warzywa. Gotować na wolnym ogniu przez 20 minut, aż kapusta i skóra całkowicie zmiękną. Jeśli używasz warzyw, które zajmuje mniej czasu na gotowanie, takich jak bok choy, dodać pokrojone warzywa w kierunku ostatnich kilku minut gotowania.