Nasty Bits: Omlet Z Wątróbki Kurczaka

Nasty Bits: Omlet Z Wątróbki Kurczaka
Paskudne kawałki: omlet z wątroby kurczaka jest bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne przepis z 1 porcją. Jedna porcja zawiera 591 kalorii, 31g białka, oraz 43g tłuszczu. Na $2.89 za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Przynosi wam poważne jedzenie. Jeśli masz kurki, sherry, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 77%. Podobne przepisy to The Nasty Bits: Duck Liver, Paskudne kawałki: wątróbka Cielęca z cebulą, oraz Nasty Bits: Sopaipillas.

Instrukcje

1
Wątróbki moczyć w mleku przez co najmniej 30 minut, najlepiej kilka godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
2
Odcedzić wątróbki, odrzucając mleko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
3
Usunąć twarde tkanki łączne nożyczkami lub małym nożem. Krótko spłucz wątrobę pod zimną wodą; osusz papierowymi ręcznikami. Pokrój każdą wątrobę na 2 lub 3 sekcje, o długości około 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
WątrobaWątroba
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
4
W płytkiej patelni, podgrzać jedną łyżkę masła; gdy piana masła zaczyna opadać, dodać grzyby. Wymieszać grzyby wokół patelni krótko; smażyć przez kilka minut, aż zbrązowieje. Gdy grzyby są prawie gotowe, dodać czosnek i wymieszać. Doprawić do smaku solą i zdjąć z ognia, umieszczając grzyby w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Podgrzać kolejną łyżkę masła w tej samej patelni, aż bardzo gorąco, ale nie palenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
6
Dodaj wszystkie sekcje wątroby i smażyć, mieszając od czasu do czasu, aż powierzchnia wątroby jest rumiane, ale wnętrze jest nadal różowy, o 1 minutę. Szybko wyjąć z ognia i umieścić w misce z grzybami.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
WątrobaWątroba
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Dodaj sherry i wodę do patelni. Rozpuścić patelnię drewnianą łyżką, skrobając kawałki wątroby, które są przyklejone do patelni. Doprowadzić płyn do wrzenia i zmniejszyć o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
WątrobaWątroba
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
8
Wylać płyn na wątróbki i grzyby i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
9
Tuż przed podaniem krótko ubić jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
10
Dodać olej truflowy i zetrzeć gałkę muszkatołową na misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej TruflowyOlej Truflowy
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
11
Dodać sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
12
Dodać wątróbkę i grzyby do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
WątrobaWątroba
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
13
Podgrzej średniej wielkości, ciężką patelnię na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
14
Dodaj łyżkę masła, wirując patelnię, aby rozprowadzić masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
15
Wlać mieszaninę jaj i wstrząsnąć patelnię tam iz powrotem. Gotować przez jedną do dwóch minut, potrząsając od czasu do czasu, aby zapobiec przyklejeniu. Spód jaj powinien być lekko rumiany, ale wierzch powinien być ledwo osadzony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
16
Zdjąć z ognia.
17
W razie potrzeby szybko rozrzuć kolejną gałązkę masła na jajkach. Złożyć omlety na pół i wsunąć na ciepły talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
18
Dekoruj natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
19
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia44
Magazyn