Naprawdę łatwa zupa zupna
Naprawdę łatwy chowder zajmuje około 30 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i pierwotny przepis przeznaczony jest dla 4 osób i kosztuje 1,26 USD za porcję. To danie główne ma 85 kalorii, 12 g białka i 1 g tłuszczu na porcję. Ten przepis z Allrecipes wymaga soli i pieprzu, selera, oregano i bazylii. 22 osoby przygotowały ten przepis i zrobiłyby go jeszcze raz. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 87%, to danie jest niesamowite. Wypróbuj łatwą zupę z krewetek, łatwą zupę z łososia i łatwą zupę z łososia, aby zapoznać się z podobnymi przepisami.
Instrukcje
W średniej wielkości garnku bulionowym umieść nieodsączone pomidory, seler, oregano, bazylię, sól i pieprz. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu.
Włóż zamrożone filety rybne do garnka. Zmniejsz ogień i gotuj przez 10 do 15 minut. Gotuj, aż mieszanina się rozgrzeje, a ryba będzie nieprzezroczysta i łuszcząca się. W razie potrzeby rozcieńczyć niewielką ilością wody.
Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Riesling
Chardonnay, Sauvignon Blanc i Riesling to świetny wybór na Chowder. Do zupy chowder może przydać się chrupiąca biel, która przebije się przez bogaty, kremowy bulion – możesz też wybrać większą porcję lub wrócić do domu z bogatym, maślanym chardonnay. Jednym z win, którego możesz spróbować, jest Barefoot Bubbly Extra Dry. Ma 4,4 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
![Barefoot Bubble Extra Dry]()
Barefoot Bubble Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferuje aromaty dojrzałego jabłka uzupełnione nutami cytrusów. Tostowe smaki uzupełniają kremowe, trwałe wykończenie. Najlepiej smakuje schłodzone (36-40°F). To musujące wino jest doskonale zrównoważone wieloma warstwami owoców, które zachwycają podniebienie.