Naprawdę łatwa pieczona ryba z mozzarellą i pomidorem

Naprawdę łatwa pieczona ryba z mozzarellą i pomidorem
Naprawdę łatwe pieczone Sole ryby z Mozzarellan i pomidor może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 5,37 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 301 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka czosnku w proszku, ser mozzarella, sól i pieprz oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Łatwa Ryba Smażona Na Patelni Z Sosem Cytrynowo-Maślanym, Łatwa Sałatka Z Mozzarelli Pomidorowej, oraz Pieczone gnocchi z boczkiem, pomidorem i mozzarellą.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować rozwijać Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćŁatwy
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn