Naprawdę Łatwa Pieczona Ryba Z Mozzarellą I Pomidorem
Naprawdę łatwe pieczone Sole ryby z Mozzarellan i pomidor może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 1 i kosztuje $21.18 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 151g białka, 55 g tłuszczu, oraz w sumie 1172 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Mieszanka pomidorów, oregano, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez Recipezaar. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 66%. Podobne przepisy to Naprawdę łatwa pieczona ryba z Mozzarellanem i pomidorem, Łatwa Ryba Smażona Na Patelni Z Sosem Cytrynowo-Maślanym, oraz Łatwa Sałatka Z Mozzarelli Pomidorowej.
Instrukcje
Ustaw piekarnik na 375 stopni.Masło (nie używać sprayu do gotowania) 13 x 9-calowe naczynie do pieczenia.Filety rybne opłukać zimną wodą i osuszyć ręcznikiem papierowym.Ułóż filety w jednej warstwie w naczyniu.
Posypać rozdrobnionym serem mozza.Top z plasterkami pomidora.
Przyprawy posypać wierzchem.
Piec przez 15 minut, lub aż ryba będzie "łuszcząca się" i gotowane (nie nad piec fis).
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.