Naprawdę Kremowy Fettuccine Alfredo

Naprawdę Kremowy Fettuccine Alfredo
Naprawdę kremowy Fettuccine Alfredo wymaga z grubsza 15 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 704 kalorie, 19g białka, oraz 49g tłuszczu. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka parmezanu, margaryny, czosnku w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać serek można śledzić to danie główne z Kliny Deserowe Z Serem Śmietankowym jako deser. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kremowy Fettuccine Alfredo, Northwest Kremowy Wędzony Łosoś Fettuccine Alfredo, oraz The Pasta House Company Fettuccine Alfredo – kremowy bogaty sos polany pastanem to prawdziwa rozkosz.

Instrukcje

1
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodać makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
3
W średnim rondlu, połączyć ser śmietankowy, parmezan, margaryna,mleko, czosnek w proszku i bazylia i mieszać na małym ogniu, aż gładkie i kremowe, 10 do 15 protokół. Sos wymieszać z makaronem i posypać gałką muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Serek śmietankowySerek śmietankowy
MargarynaMargaryna
ParmezanParmezan
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
BazyliaBazylia
MakaronyMakarony
SOSSOS
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Serw.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 62 dolarów za butelkę.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Intensywna rubinowa czerwień. Mocny i bogaty w pikantne i balsamiczne nuty, a następnie aromaty owoców czerwonych jagód. Delikatne, eleganckie taniny zachwycają podniebienie zapowiadając przyjemny i długi posmak.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn