Naprawdę Cebulowy Dip
Naprawdę Dip cebulowy może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 1052 kalorie, 5G białka, oraz 105 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz pieprz, chipsy ziemniaczane, szalotki, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 28%. Spróbuj Słodki Vidalian Dip Cebulowy, Francuski Dip Cebulowy # SundaySupper, oraz Dip Do Pizzy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Nieobrane cebule natrzeć odrobiną oliwy z oliwek; piec do miękkości, około 45 minut. Ostudzić i obrać.
Obraną surową cebulę drobno pokroić w kostkę.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu; dodać pozostały olej i ogrzać, aż będzie bardzo gorąco.
Dodać pokrojoną w kostkę cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż brzegi zaczną brązowieć, o 5 protokół. Włączyć do średnio-niskie i gotować, aż cebula będzie złoty kolor, o 18 protokół. Zeskrobać cebulę, olej i soki na sito nad miską.
Cebulę odcedzić i rozłożyć na wyłożonej ręcznikiem papierowym talerzu. Schłodzić naprężony olej.
Puree Prażone cebule w robocie kuchennym.
Dodaj majonez, śmietanę, ocet i sól; pulsuj, aż będzie gładka. Przy włączonym silniku mżawka w 1/4 szklanki aromatycznego oleju reserved.
Przełożyć do miski. Wymieszać w szalotki, pieprz, i ostry sos do smaku. Przechowywać w lodówce co najmniej 3 godziny. Podsmażoną cebulę rozsypać na wierzchu tuż przed podaniem z chipsami ziemniaczanymi.