Naprawdę Dobre Ciasto Marchewkowe
Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.53 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 770 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 48 smakoszy i kucharzy. Wielkanoc będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz garść rodzynek, serek, sok z cytryny i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Łatwo Dobre Jedzenie: Tort Marchewkowy (Karmelizowany) , Dobre dla Ciebie marchew imbir Tofu Dressing, oraz Noworoczne Ciasto Migdałowe (Good Luck Cake).
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Spryskaj dwa 9×2-calowe okrągłe metalowe patelnie z dodatkiem mąki Pam. Jeśli używasz ciemnych patelni do ciast, Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. rozdrobnij marchewkę. Wrzucić je z 1 filiżanką cukru granulowanego i umieścić w durszlaku ustawionym nad dużą miską.
Pozostawić marchewkę z cukrem na około 20 minut, aby odcedzić. Naciśnij od czasu do czasu, odprowadzając płyn, aż zbierzesz 1 filiżankę (nie musisz jej trzymać ,po prostu wyrzuć).W międzyczasie roztopić masło w rondlu ustawionym na średnim ogniu. Gotuj, aż wytworzy orzechowy aromat i zacznie brązowieć na brzegach.
Wlać zrumienione masło do miski i pozostawić do ostygnięcia przez 2 protokół.
Dodać ciemnobrązowy cukier do masła i dobrze wymieszać. Wymieszać jajka, jeden po drugim, następnie wymieszać vanilla.In inną miskę, wymieszać mąkę, proszek do pieczenia, soda oczyszczona, sól i cynamon.
Dodać mieszaninę mąki do mieszaniny masła i mieszać aż włączone. Wymieszać z cukrową marchewką, odsączonym ananasem, orzechami włoskimi i rodzynkami.Podzielić ciasto równomiernie między patelnie ciasto i gotować przez 40-50 minut lub do testu ciasta zrobić. Jeśli używasz dwóch stojaków, Przełącz stojaki w połowie tak, aby oba ciasta gotowały się równomiernie. Uwaga: moje ciasta zostały zrobione w 40 minut i użyłem ciemnych patelni i 325 stopni F, więc sprawdź na 40 minut.Schłodzić ciasto na stojaku przez 10 minut, następnie odwrócić się od patelni i całkowicie ostudzić. Przygotować lukier. Ubić razem twarożek i masło. Wymieszać z cukrem, wanilią i sokiem z cytryny. Jeśli chcesz trochę więcej cierpkości, wymieszaj trochę kwaśnej śmietany. Beat until light and fluffy. Ciasto z mrozem.