Naprawdę Cebulowy Dip

Naprawdę Cebulowy Dip
Naprawdę Dip cebulowy może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 1052 kalorie, 5G białka, oraz 105 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz pieprz, chipsy ziemniaczane, szalotki, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 28%. Spróbuj Słodki Vidalian Dip Cebulowy, Francuski Dip Cebulowy # SundaySupper, oraz Dip Do Pizzy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Nieobrane cebule natrzeć odrobiną oliwy z oliwek; piec do miękkości, około 45 minut. Ostudzić i obrać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
3
Obraną surową cebulę drobno pokroić w kostkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
4
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu; dodać pozostały olej i ogrzać, aż będzie bardzo gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Dodać pokrojoną w kostkę cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż brzegi zaczną brązowieć, o 5 protokół. Włączyć do średnio-niskie i gotować, aż cebula będzie złoty kolor, o 18 protokół. Zeskrobać cebulę, olej i soki na sito nad miską.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
6
Cebulę odcedzić i rozłożyć na wyłożonej ręcznikiem papierowym talerzu. Schłodzić naprężony olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1-1/2 Szklanki (12 Uncji) Kwaśnej śmietany, Podzielonej1-1/2 Szklanki (12 Uncji) Kwaśnej śmietany, Podzielonej
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
7
Puree Prażone cebule w robocie kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
8
Dodaj majonez, śmietanę, ocet i sól; pulsuj, aż będzie gładka. Przy włączonym silniku mżawka w 1/4 szklanki aromatycznego oleju reserved.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
9
Przełożyć do miski. Wymieszać w szalotki, pieprz, i ostry sos do smaku. Przechowywać w lodówce co najmniej 3 godziny. Podsmażoną cebulę rozsypać na wierzchu tuż przed podaniem z chipsami ziemniaczanymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Smażona CebulaSmażona Cebula
Chipsy ZiemniaczaneChipsy Ziemniaczane
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn