Napa Valley Winter Punch
Napa Valley Winter Punch może być tylko napojem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 447 kalorii. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 8 i kosztuje $2.99 za porcję. Jest idealny do Zima. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz cukier, sok pomarańczowy, cytryna i pomarańcza, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Napa Valley Iced Tea, Napa Valley Mojito, oraz Napa Valley Chicken Sandwich dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść cynamon i gałkę muszkatołową w zamykanej plastikowej torbie; pęknij na kawałki za pomocą młotka lub wałka do ciasta.
Przenieś do młynka do przypraw.
Dodaj ziele angielskie; zmiksuj z grubym proszkiem.
Przenieść 1 łyżkę do płytkiego naczynia; wymieszać w 1/3 szklanki cukru. Odstaw na bok przyprawiony cukier.
Wymieszać pozostałe przyprawy w średnim rondlu na średnim ogniu, aż zacznie palić, o 2 protokół.
Zdjąć z ognia. Fajne 5 minut. Powtórz proces ogrzewania i chłodzenia jeszcze 3 razy, aż przyprawy będą bardzo pachnące, ale nie spalone.
Dodaj syrop; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu 5 minut. Przecedzić przez sito do miski. Super.
Wymieszać 3/4 szklanki syropu przyprawowego, rum, sok z cytryny, sok pomarańczowy, i bitters w punch bowl.
Dodaj lód i plasterki cytrusów. Rub 1 pomarańczowy plasterek wokół krawędzi 8 szklanek do zwilżania; zanurzyć szklanki do cukru przyprawione.
Umieścić szklanki wokół ponczu miski.