Napa Valley Cabernet Burgers
Napa Valley Cabernet Burgers może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. To danie główne ma 1102 kalorie, 38g białka, oraz 84g tłuszczu na porcję. Na $4.89 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 73 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka oleju roślinnego, masła, focaccia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Napa Valley Cabernet Burgers, Napa Valley Basil - Wędzone Burgery, oraz Napa Valley Mojito.
Instrukcje
Gotuj Wino i szalotki w średnim rondlu, aż zmniejszy się do 3/4 szklanki, o 20 protokół.
Dodać 1 łyżkę masła i brązowy cukier; ubijać, aż masło się rozpuści i cukier się rozpuści.
Wymieszać pozostałe 8 łyżek masła i rozmarynu w małej misce. Odstawić.
Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło).
Wymieszać wołowinę, sól, pieprz i 1/4 szklanki mieszanki wina szalotka w misce. Formować mięso na cztery 5-calowe kwadraty lub okrągłe.
Stojak do grilla szczotkowego z olejem. Hamburgery Grill aż brązowy na dole, o 3 protokół. Włącz hamburgery i szczotkuj mieszanką wina i szalotki. Kontynuuj grillowanie hamburgerów, aż zostaną ugotowane do pożądanej doneness, obracając i szczotkując od czasu do czasu mieszanką szalotki z winem, o 4 minuty dłużej dla średnio rzadkich.
Po ostatnim obrocie posyp serem i grilluj, aż ser się rozpuści.
Pokrojone boki chleba posmarować masłem rozmarynowym. Grill, pokroić bok w dół, aż złoty, o 2 protokół. Ułóż chleb, grillowany bokiem do góry, na talerzach. Górne dolne połówki z hamburgerami, następnie pomidory i rukola. Przykryć górną połówką chleba.