Napa Valley Basil-wędzone burgery mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 4,41 zł / porcja, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 980 kalorii, 44g białka, oraz 69g tłuszczu. Ten przepis służy 6. 103 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz suszone pomidory, liście sałaty, pesto bazyliowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wiele osób naprawdę lubi to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Napa Valley Cabernet Burgers, Napa Valley Iced Tea, oraz Napa Valley Mojito dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przygotuj średnio gorący ogień w grillu węglowym z pokrywą lub rozgrzej grill gazowy do średniej wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Aby zrobić majonez, połączyć składniki w małej misce i dobrze wymieszać. Przykryć i przechowywać w lodówce aż potrzebne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Aby paszteciki, połączyć polędwicę, Zinfandel, bazylia, cebula, bułka tarta, suszone pomidory i sól czosnkową w dużej misce. Obchodzenie się z mięsem jak najmniej, aby uniknąć zagęszczania go, dobrze wymieszać. Podzielić mieszaninę na 6 równych porcji i uformować porcje w paszteciki, aby pasowały do rolek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Pomidory
Bułka Tarta
Sól Czosnkowa
Zinfandel
Stek Porterhouse
Bazylia
Cebula
Rolka
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
4
Gdy grill jest gotowy, posmaruj stojak grillowy olejem roślinnym. Wrzuć zwilżone gałązki bazylii bezpośrednio na ogień.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny
Bazylia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
5
Umieść paszteciki na stojaku, przykryć i gotować, obracając raz, aż do zrobienia preferencji, 5 do 7 minut z każdej strony na średnie. W ciągu ostatnich kilku minut gotowania, umieścić rolki, wyciąć stronę w dół, na zewnętrznych krawędziach stojaka do tostów lekko. W ostatniej chwili gotowania, top każdy patty z plasterkiem sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
Rolka
Tosty
6
Aby zmontować hamburgery, rozłóż majonez na ściętych bokach rolek. Na każdym dnie rolki umieść liść sałaty, patty, plasterek pomidora, plasterek cebuli i gałązkę bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liść Sałaty
Majonez
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Pomidor
Bazylia
Cebula
Rolka
7
Dodać blaty i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rolka
8
Smak
9
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
10
James McNair pełnił funkcję głównego sędziego Build A Better Burger od czasu jego rozpoczęcia w 1990 roku, kierując zarówno procesem selekcji regionalnej, jak i sędziowaniem cook-off; obecnie jest przewodniczącym konkursu krajowego. Jest autorem ponad czterdziestu książek kucharskich, w tym hamburgerów, wołowiny, kurczaka, kukurydzy, grilla, pizzy i książki kucharskiej Sutter Home Napa Valley. McNair prowadzi również lekcje gotowania i wykłady kulinarne w całym kraju, a także pojawił się w wielu krajowych i lokalnych programach telewizyjnych. Mieszka w Napa Valley.