Nancy ' s Butternut Squash and Apple Soup
Need a zupa bezglutenowa, pierwotna i wegetariańska? Nancy ' s butternut Squash i zupa jabłkowa może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 279 kalorii. Ten przepis służy 5 i kosztuje $1.87 za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz masło, dyni, szalotki, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zupa z dyni i jabłek, Zupa z dyni i jabłek, oraz Zupa z dyni i jabłek.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Wlać wystarczającą ilość wody do naczynia do pieczenia, aby mieć głębokość około 3/4 cala. Leżeć squash połówki do wody z boku cięcia skierowane do góry.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż widelec łatwo przebije się przez mięso, 45 do 50 minut;
Wyjąć z piekarnika i flip squash; niech ostygnie wystarczająco do obsługi.
Masło rozpuścić w dużym garnku na średnim ogniu.
Saute szalotki w gorącym maśle, aż zmiękną, 5 do 7 protokół.
Do garnka wlać 3 do 5 szklanek bulionu z kurczaka; wymieszać.
Dodać jabłka do wywaru; doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do średnio-niskiego, i gotować na wolnym ogniu, aż jabłka będą miękkie, 20 do 30 minut.
Użyj widelca, aby zeskrobać mięso z dyni, kończąc łyżką, aby uzyskać ostatnie kawałki z dala od skóry; dodaj do gotującej się bulionu.
Dodaj pozostałe 3 filiżanki zapasów do garnka, doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu, i nadal gotować, aż wszystko jest ogrzewane przez, 5 do 10 protokół.
Zupa Puree z blenderem zanurzeniowym do uzyskania gładkiej konsystencji.