Nanaimo Bar Brownies
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj Nanaimo Bar Brownies. Ten przepis służy 36. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 97 kalorii. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wiele osób robiło ten przepis, a 187 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz cukier cukierniczy, zastąp puder waniliowy, ciężką śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Nanaimo Brownies, Nanaimo Bar, oraz Bary Nanaimo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163°.
Umieść stojak w środkowej pozycji piekarnika.
Czekoladę i masło rozpuścić w ciężkim rondlu na małym ogniu.
Zdjąć z ognia i wymieszać z cukrem.
Dodać jajka i wanilię i dobrze ubić. Wymieszać z mąką, solą i orzechami włoskimi.
Wlać do dobrze nasmarowanej patelni do pieczenia.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić całkowicie.
Podczas gdy ciasteczka ostygną, przygotuj środkową warstwę. W mikserze stojącym wyposażonym w przystawkę do łopatek masło, śmietanę, puder budyniowy i cukier cukierniczy zmiksować, aż będzie bardzo lekkie i puszyste.
Rozłóż dolną warstwę, dbając o to, aby rozprowadzić ją tak płasko i równomiernie, jak to możliwe. W trakcie przygotowywania polewy należy włożyć patelnię do lodówki.
Przygotować wierzchnią warstwę: w średnim rondlu lub podwójnym kotle roztopić czekoladę i masło na średnim ogniu, często mieszając, aby mieszanina nie przypaliła się.
Odstawić, aż mieszanina będzie jeszcze płynna, ale bardzo gęsta, następnie wlać ją na drugą (środkową) warstwę i delikatnie rozprowadzić szpatułką, aby zapewnić równomierne pokrycie (ale pracuj ostrożnie, ponieważ wciąż ciepła czekolada będzie bałagan, jeśli naciśniesz zbyt mocno podczas rozprowadzania i rozerwie warstwę maślaną poniżej).
Niech batony ostygną przez co najmniej jedną godzinę w lodówce przed podaniem.