Naleśniki Żurawinowe
Naleśniki żurawinowe mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 51 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 208 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, cukier, sos żurawinowy z jagodami i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Naleśniki żurawinowo-pomarańczowe z syropem żurawinowo-klonowym, Naleśniki Żurawinowe, oraz Naleśniki Żurawinowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 2-quart, składniki sosu żurawinowego ciepła do delikatnego wrzenia; gotować 5 do 10 minut lub aż zgęstnieje.
Tymczasem rozgrzać dużą patelnię lub patelnię na średnim ogniu, smarować lub natryskiwać, jeśli to konieczne.
W dużej misce, mix Bisquick mix, 2 łyżki cukru, cynamon, gałka muszkatołowa i imbir. Wymieszać z pozostałymi składnikami Naleśnikowymi.
Do każdego naleśnika wlać 1/4 szklanki ciasta na gorącą patelnię. Gotować, aż bąbelki na górze i ustawić na brzegach. Obróć i gotuj na drugiej stronie.
Podawać naleśniki polane sosem żurawinowym.