Naleśniki z ziołami i kozim serem jajecznica
Naleśniki z ziołami i kozim serem jajecznica jest Wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 299 kalorii, 15g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę, mleko, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Jajecznica z kozim serem i szczypiorkiem, Jajecznica z kozim serem i rukolą, oraz Jajecznica Z Serem Ziołowym.
Instrukcje
Do naleśników: w dużej misce połączyć mąkę, mleko, jajka i szczyptę soli i ubić na gładką masę.
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej do 170 [°] lub niskiej,
Podgrzać 1/2 łyżka masła na średnim ogniu w 10-calowej patelni nieprzywierającej, a po stopieniu dodać 1/4 filiżanki ciasta krepowego, wirując patelnię ruchem okrężnym, tak aby ciasto stało się cienkie. Gotować przez 2 protokół lub aż rumiane następnie flip i gotować, aż druga strona jest rumiane, o 1 więcej minut.
Umieść naleśniki na płytce odpornej na piekarnik i umieść w piekarniku, aby utrzymać ciepło, podczas gdy robisz resztę naleśników.
W przypadku jajecznicy z ziołami i kozim serem: po ugotowaniu naleśników i w ciepłym piekarniku ubij razem mleko, zioła i jajka. Wytrzeć patelnię, powrót do pieca i rozgrzać masło na średnim ogniu, aż do stopienia.
Dodać jajka i gotować mieszając często z gumową szpatułką, aż jajka po prostu ustawić, o 5 protokół.
Dodać kozi ser i delikatnie mieszać, aż kozi ser zostanie po prostu włączony do jaj.
Aby zmontować naleśniki, umieść gałkę jaj w 1/4 krepy, a następnie złóż na pół, a następnie złóż ponownie, tak aby krepa wbiła jaja w kieszenie.
Podawać natychmiast przyozdobione posiekanym szczypiorkiem.