Naleśniki z zieloną cebulą z salsą pomidorowo-awokado
Przepis naleśniki z zieloną cebulą z salsą pomidorowo-awokado może zaspokoić Twoje Meksykańskie pragnienie w ok. 45 minut. Jedna porcja zawiera 106 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 32 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, pieprz, ostry provolone i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Sprawdza się jako bardzo niedrogi posiłek poranny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Salsa Ze Świeżych Pomidorów, Awokado I Czerwonej Cebuli, Pikantna Zapiekanka śniadaniowa z trzema dodatkami: dżemem z grzybów i cebuli, pomidorem i Pesto oraz salsą z czarnej fasoli z awokado, oraz Chrupiąca wieprzowina z salsą z awokado i salsą pomidorową dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby przygotować salsę, połącz pierwsze 9 składników w misce. Kryj się i wyluzuj.
Odstawić na 10 minut. Złóż zieloną cebulę i ser provolone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Provolon
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
6
Łyżka o 1/4 Puchar ciasto na gorącej patelni nonstick lub nonstick patelni pokrytej sprayem do gotowania. Włącz naleśniki, gdy szczyty są pokryte bąbelkami i krawędzie wyglądają na gotowane (około 3 minut).
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD z oceną 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.