Naleśniki z skorupiaków w sosie winno-serowym
Naleśniki z skorupiaków w sosie winno-serowym to pescatarian danie główne. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 210 kalorii, 17g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 1,59 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz ser szwajcarski, naleśniki, wermut i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Linguine z sosem ze skorupiaków, Ravioli Z Figami I Serem Z Sosem Z Masła Orzechowego, oraz Klopsiki o niskiej zawartości węglowodanów z wołowiną i niebieskim serem w sosie z czerwonego wina.
Instrukcje
Roztopić 1/4 szklanki masła na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj krewetki, mięso krabowe, i zielona cebula, i smażyć przez 1 minutę. Wymieszać wermut, sól i pieprz. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia i gotować 7 minut lub do wchłonięcia większości cieczy.
Usunąć mieszaninę z ognia i odstawić.
Mżawka 1/2 łyżki roztopionego masła do naczynia do pieczenia 13 x 9 cali.
Wymieszać 2 szklanki sosu winno-serowego do mieszanki krewetek. Łyżka o 3 łyżki mieszanki krewetek dół centrum każdego Crpe.
Zwinąć i umieścić, szew stronie w dół, w przygotowanym naczyniu. Łyżka pozostałe 2 szklanki sosu winno-serowego na Crpes.
Posypać serem szwajcarskim, a kropka z pozostałym 1/4 szklanki masła. Przykryć i schłodzić przez 3 godziny.
Odstawić w temperaturze pokojowej 30 minut.
Piec w temperaturze 450 przez 20 minut lub do całkowitego ogrzania.
Dekorować, w razie potrzeby.