Naleśniki z skorupiaków w sosie winno-serowym

Naleśniki z skorupiaków w sosie winno-serowym
Naleśniki z skorupiaków w sosie winno-serowym to pescatarian danie główne. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 210 kalorii, 17g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 1,59 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz ser szwajcarski, naleśniki, wermut i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Linguine z sosem ze skorupiaków, Ravioli Z Figami I Serem Z Sosem Z Masła Orzechowego, oraz Klopsiki o niskiej zawartości węglowodanów z wołowiną i niebieskim serem w sosie z czerwonego wina.

Instrukcje

1
Roztopić 1/4 szklanki masła na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodaj krewetki, mięso krabowe, i zielona cebula, i smażyć przez 1 minutę. Wymieszać wermut, sól i pieprz. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia i gotować 7 minut lub do wchłonięcia większości cieczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
CrabmeatCrabmeat
WermutWermut
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
3
Usunąć mieszaninę z ognia i odstawić.
4
Mżawka 1/2 łyżki roztopionego masła do naczynia do pieczenia 13 x 9 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
5
Wymieszać 2 szklanki sosu winno-serowego do mieszanki krewetek. Łyżka o 3 łyżki mieszanki krewetek dół centrum każdego Crpe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SerowySos Serowy
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
Zwinąć i umieścić, szew stronie w dół, w przygotowanym naczyniu. Łyżka pozostałe 2 szklanki sosu winno-serowego na Crpes.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SerowySos Serowy
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
7
Posypać serem szwajcarskim, a kropka z pozostałym 1/4 szklanki masła. Przykryć i schłodzić przez 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
8
Odstawić w temperaturze pokojowej 30 minut.
9
Piec w temperaturze 450 przez 20 minut lub do całkowitego ogrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Dekorować, w razie potrzeby.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Magazyn