Naleśniki Z Ricottą
Naleśniki z ricottą mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 396 kalorii, 10g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 15 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać naleśniki i mieszankę gofrów, masło, ser ricotta mleka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pełnoziarniste, surowe naleśniki z kwiatem pomarańczy i ricottą zaadaptowane z pełnoziarnistego miodu Donna Hay i naleśników z ricottą z "Fresh and Light", Naleśniki Z Ricottą, oraz Naleśniki Z Ricottą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Wymieszać 1/3 szklanki wody i cukru w małym rondlu na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści, o 5 protokół. Wymieszaj miód. Odstawić i ogrzać syrop miodowy.
Za pomocą gumowej szpatułki wymieszaj pozostałe 1 2/3 szklanki wody i wanilii w dużej misce.
Dodać mieszankę naleśnikową i mieszać tylko do zwilżenia, ale nadal grudkowaty. Wmieszać ricottę do mieszanki naleśnikowej, a następnie delikatnie wymieszać, aby włączyć ricottę, ale utrzymać grudkowe ciasto. Złóż jagody.
Podgrzej patelnię na średnim ogniu.
Posmarować roztopionym masłem. Pracując partiami, łyżka 1/4 szklanki ciasta na patelni dla każdego naleśnika. Gotować na złoty kolor, o 3 protokół na stronę.
Podawać z syropem miodowym.