Naleśniki Z Pumpkin Pie
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy poranny posiłek, więc dać naleśniki Pumpkin Pie spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 584 kalorie. Ten przepis służy 2. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka masła, sody oczyszczonej, cynamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wiele osób robiło ten przepis, a 9082 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, Babeczki Z Pumpkin Pie, oraz Pumpkin Pie Cinnamon Roll Cups.
Instrukcje
W dużej misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, cynamon, gałkę muszkatołową, imbir i goździki.
Wymieszać jajko, mleko, puree z dyni, masło i brązowy cukier w innej misce.
Wymieszać suche składniki z mokrymi składnikami.
Rozgrzać patelnię na średnim ogniu i roztopić w niej odrobinę masła.
Wlać 1/4 do 1/3 szklanki mieszaniny na patelnię i gotować, aż powierzchnia zacznie bąbelkować, a dno jest złotobrązowe, około 2-3 minut, Odwróć naleśnik i gotować drugą stronę, aż dno będzie złotobrązowe, około 1-2 minut.