Naleśniki z porem i cheddarem
Naleśniki z porem i cheddarem mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 373 kalorie. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ostry ser cheddar, masło, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Muffinki Z Cheddarem I Porem, Kanapka z szynką i porem z sosem Cheddar, oraz Zupa Cheddar z porem jabłkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę i kolejne 4 składniki (przez sól) wymieszać w dużej misce, mieszając trzepaczką. Odstawić.
Rozgrzać oliwę z oliwek na małej patelni na średnim ogniu.
Dodaj pokrojony por; smażyć 3 minuty lub aż por będzie miękki i lekko rumiane. Wymieszać mieszaninę porów z mieszaniną mąki.
Połącz mleko o obniżonej zawartości tłuszczu, masło i jajko; dodaj mieszaninę mleka do mieszaniny mąki, mieszając, aż będzie gładka.
Wlać około 1/4 Puchar ciasto na naleśnik na gorącej patelni nonstick lub nonstick patelni. Gotować 3 minuty lub aż szczyty są pokryte pęcherzyków i krawędzie wyglądają gotowane. Ostrożnie obrócić naleśniki; gotować 2 minuty lub do dna są lekko rumiane.