Naleśniki z polewą jogurtową
Naleśniki z polewą jogurtową mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 47 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 101 kalorii. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś jajka, zmielony cynamon, wanilia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Naleśniki pomarańczowo-jogurtowe z polewą Pigwową, Bezglutenowe naleśniki z dyni z greckim jogurtem Klon polewa, oraz Meyer Lemon-Greek Yogurt Pound Cake with White Chocolate-Greek Yogurt Topping dla podobnych receptur.
Instrukcje
Szczotka patelnia lub patelnia z olejem roślinnym lub spray z natryskiem do gotowania; ciepła patelnia do 191° lub patelnia ciepła na średnim ogniu. W dużej misce, wymieszać Bisquick mix, cynamon, mleko, wanilia i jajka z trzepaczką lub widelcem do wymieszania.
Do każdego naleśnika wlać 1/4 szklanki ciasta na gorącą patelnię. Gotować, aż brzegi wyschną. Obróć; gotować inne strony do złotego koloru.
W średniej misce wymieszać składniki polewające.
Gorące naleśniki podawać z polewą; w razie potrzeby posypać dodatkowym cynamonem. Przykryć i schłodzić wszelkie pozostałe polewy.