Naleśniki z mąki kasztanowej (necci) z ricottą i miodem
Przepis Crepes z mąki kasztanowej (necci) z Ricottanem i miodem jest gotowy w około 24 minuty i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 4,73 zł za porcję, dostajesz poranny posiłek, który serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 458 kalorii. 7 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka mąki kasztanowej, jajka, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kasztan, Quinoa Crêpes Z Czerwonymi Porzeczkami I Krem Ricotta, Bezglutenowe naleśniki z kasztanów toskańskich wypełnione słodką ricottą, oraz Naleśniki z mąki kokosowej z Ricottanem cytrynowym i jeżynami (niskowęglowodanowe i bezglutenowe) dla podobnych receptur.