Naleśniki Z Maślanką Jeżynową

Naleśniki Z Maślanką Jeżynową
Naleśniki z maślanką z jeżyn mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.55 za porcję. Jedna porcja zawiera 200 kalorii, 6G białka, oraz 5G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz jeżyny, prawdziwy syrop klonowy, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. 59 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Naleśniki Waflowe Silverdollar Z Syropem Z Maślanki Jeżyn, Maślanka z jeżyn Panna Cottas z kompot z jeżyn, oraz Najbardziej puszyste naleśniki maślane z sosem maślanym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu 2-ćwiartkowym ubij zimną wodę i skrobię kukurydzianą trzepaczką, aż skrobia kukurydziana się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczka Półsłodkiej CzekoladyTabliczka Półsłodkiej Czekolady
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
2
Dodać 2 1/4 szklanki jeżyny, cukier, syrop klonowy i wanilia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
3
Podgrzać do wrzenia na średnim ogniu, często mieszając i rozbijając jeżyny widelcem do puree. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu od 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
4
Zdjąć z ognia; odstawić. Mieszanina lekko zgęstnieje, gdy się ostygnie.
5
W średniej misce, miejsce Bisquick mix; dodać maślankę, jajka i wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki 60% Kakaowych Gorzkich Czekoladowych Chipsów Do Pieczenia Ghirardelli®1 1/2 Szklanki 60% Kakaowych Gorzkich Czekoladowych Chipsów Do Pieczenia Ghirardelli®
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
6
Wymieszać, aż po prostu połączone, uważając, aby nie overmix. Wymieszać z puree jeżyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
7
Odstawić 5 minut.
8
Rozgrzać 10-calową patelnię lub patelnię na średnim ogniu (w razie potrzeby smar). Łyżka ciasto do 1/4 rundy Puchar, i gotować, aż pęcherzyki tworzą się na górze, 2 do 3 protokół. Obróć; gotuj minutę lub dwie dłużej. Powtórz z pozostałym ciasto.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Podawać na gorąco z syropem jeżyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn