Naleśniki Z Maślanką Jeżynową
Naleśniki z maślanką z jeżyn mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.55 za porcję. Jedna porcja zawiera 200 kalorii, 6G białka, oraz 5G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz jeżyny, prawdziwy syrop klonowy, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. 59 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Naleśniki Waflowe Silverdollar Z Syropem Z Maślanki Jeżyn, Maślanka z jeżyn Panna Cottas z kompot z jeżyn, oraz Najbardziej puszyste naleśniki maślane z sosem maślanym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 2-ćwiartkowym ubij zimną wodę i skrobię kukurydzianą trzepaczką, aż skrobia kukurydziana się rozpuści.
Dodać 2 1/4 szklanki jeżyny, cukier, syrop klonowy i wanilia.
Podgrzać do wrzenia na średnim ogniu, często mieszając i rozbijając jeżyny widelcem do puree. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu od 5 do 10 minut.
Zdjąć z ognia; odstawić. Mieszanina lekko zgęstnieje, gdy się ostygnie.
W średniej misce, miejsce Bisquick mix; dodać maślankę, jajka i wanilii.
Wymieszać, aż po prostu połączone, uważając, aby nie overmix. Wymieszać z puree jeżyn.
Rozgrzać 10-calową patelnię lub patelnię na średnim ogniu (w razie potrzeby smar). Łyżka ciasto do 1/4 rundy Puchar, i gotować, aż pęcherzyki tworzą się na górze, 2 do 3 protokół. Obróć; gotuj minutę lub dwie dłużej. Powtórz z pozostałym ciasto.
Podawać na gorąco z syropem jeżyn.