Naleśniki z masłem orzechowym i galaretką z płatków owsianych
Naleśniki z masłem orzechowym i galaretką z płatków owsianych mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru porannych posiłków. Ten przepis wegetariański serwuje 14 i kosztuje 24 centy za porcję. Jedna porcja zawiera 130 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu. 61 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz sodę oczyszczoną, cukier, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Naleśniki z masłem orzechowym i galaretą, Naleśniki Z Masłem Orzechowym Z Galaretką, oraz Naleśniki z masłem orzechowym i galaretką {pełne ziarno} podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce połącz owies, mąkę, sodę oczyszczoną, cukier i sól. Odłóż miskę na bok. W osobnej misce ubić odtłuszczone mleko, jajka, masło orzechowe i roztopione masło. Zrób dobrze w środku suchych składników i wymieszaj mokre składniki, uważając, aby nie mieszać ciasta.
Podgrzać dużą patelnię na średnim ogniu i pokryć sprayem do gotowania.
Wlej 1/4 szklanki ciasta na patelnię i gotuj, aż na powierzchni pojawią się bąbelki. Flip z łopatką, i gotować, aż rumiane na drugiej stronie, około 2 minut na stronę.
Podawać z dżemem truskawkowym.