Naleśniki z makaronem z kminkiem

Naleśniki z makaronem z kminkiem

Instrukcje

1
In a saucepan of boiling salted water boil the noodles until they are al dente and drain them well. In a bowl toss the noodles with the egg and the caraway seeds until they are coated well. In a small non-stick skillet heat the oil and the butter until the foam subsides, add 1/2 cup of the noodle mixture, and form it into a pancake 4 inches in diameter, tidying the edges with a spatula. Cook the pancake over moderately high heat for 2 minutes, or until the underside is golden, turn it, and cook it for 2 minutes more. Slide the pancake onto a plate and keep it warm. Make pancakes with the remaining noodle mixture in the same manner.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia5
Magazyn