Naleśniki z kurczaka lub indyka z estragonem
Naleśniki z kurczaka lub indyka z estragonem mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji posiłków porannych. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 101 kalorii, 5G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 3% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 28 osób próbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka soli, kurczaka, cebuli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Naleśniki Z Kurczaka Z Kremowym Sosem Estragonowym, Estragon Paszteciki Z Indyka, oraz Zupa Z Indyka Z Estragonem podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj podstawowy przepis na naleśniki z wyprzedzeniem. Naleśniki można przygotować i zamrozić do kilku tygodni przed czasem.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Masło rozpuścić w rondlu na średnim ogniu. Wymieszać cebulę i gotować 2 minuty. Mieszamy mąkę do wymieszania. Powoli ubijać w 1 szklance mleka, ubijając stale, aż będzie gładka.
Wymieszać w bulionie, winie i estragonie; mieszać na średnim ogniu, aż zgęstnieje (około 4 minut).
W małej misce stopniowo wymieszać 3 łyżki gorącego mleka i sosu bulionowego z żółtkami; następnie wlać mieszaninę jaj do sosu, ubijając energicznie. Gotować jeszcze 1 minutę, a następnie wyjąć z ognia.
W średniej misce wymieszać połowę sosu z kurczakiem. Doprawić solą do smaku.
Każdą naleśnikę napełnij 3 łyżkami mieszanki z kurczaka.
Rolada naleśniki, i miejsce seam-side w dół w 9x13 cala naczynia do pieczenia. Pozostały sos rozcieńczyć 1/4 szklanki mleka i zalać naleśnikami.
Piec w nagrzanym piekarniku 20 minut, lub aż sos zacznie bańki.
Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy
Bordeaux, szampan i Biały burgund to moje najlepsze typy na Francuski. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko zdarza się pomylić z szampanem. Jeśli twój posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgundu. Na czerwony, spróbuj czerwonego Bordeaux blend. Amelia Brut rosé Cremant de Bordeaux z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Amelia Brut Rose Cremant de Bordeaux]()
Amelia Brut Rose Cremant de Bordeaux
Amelia wyświetla aromaty i smaki truskawek i czerwonej porzeczki, o średnim ciele i eleganckim wykończeniu. Bogactwo na podniebieniu i drobne bąbelki wynikają z winifikacji metodą Traditionnelle i starzenia się na osadzie drożdżowym.