Naleśniki Z Krewetkami

Naleśniki Z Krewetkami
Naleśniki z krewetkami mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 178 kalorii, 22g białka, oraz 8G tłuszczu. Na $2.05 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 5 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz krewetki, mleko, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Naleśniki Crackle z krewetkami, Kremowe Naleśniki Z Krewetkami I Kozim Serem, oraz Naleśniki z Sajgonu z krewetkami, boczkiem i szalotkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Spryskaj naczynie do pieczenia 9x12 cali sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
2
Beat 1 1/2 szklanki mleka i jaj razem w dużej misce za pomocą miksera elektrycznego do piany, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodaj 1 1/4 szklanki mąki i 1/4 łyżeczki soli do mieszaniny mleka; beat aż włączone, O 2 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
SólSól
4
Rozgrzać patelnię nieprzywierającą na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Wlać 1/4 ciasto cup do patelni i natychmiast obrócić patelnię, aż ciasto równomiernie pokryje dno cienką warstwą. Gotuj, aż wierzch krepy nie będzie już mokry, a spód zmieni kolor na jasnobrązowy, około 4 minut. Uruchom szpatułkę wokół krawędzi patelni, aby poluzować; flip crepe i gotować, aż druga strona okazała się jasnobrązowy, o 2 Więcej minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
SzpatułkaSzpatułka
6
Wymieszać wodę, 1/4 szklanki mąki, 1/4 łyżeczki soli razem w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Miejsce masło i czosnek w patelni non-stick na małym ogniu. Patelnia przykryć i gotować, aż czosnek będzie złoty kolor, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Dodaj krewetki i homara mięsa; mieszać, patelnia przykryć, i gotować, aż krewetki są jasnoróżowe i gotowane przez, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso HomaraMięso Homara
KrewetkiKrewetki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Dodaj sok z cytryny i pieprz cayenne; wymieszać, patelnia przykryć, i gotować przez 5 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CayennePieprz Cayenne
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Ubić mieszankę woda-mąka i wymieszać z mieszaniną krewetek.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrewetkiKrewetki
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
11
Posypać parmezanem na mieszaninę krewetek; gotować i mieszać na średnim ogniu, aż zgęstnieje, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
KrewetkiKrewetki
12
Usuń patelnię z ciepła i łyżka krewetki napełniania na każdej krepy.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrewetkiKrewetki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
13
Rozwałkuj każdą krepę wokół nadzienia i umieść w przygotowanym naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
14
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
15
Połączyć 1 szklanka mleka, majonez, i 1 łyżka mąki w małym rondlu; gotować i mieszać na średnim ogniu, aż bulgotanie, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
16
SOS mżawka na wypełnione naleśniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
NaleśnikiNaleśniki
SOSSOS
17
Piec w nagrzanym piekarniku, aż crepes są gotowane przez i sos jest bulgotanie, 25 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
NaleśnikiNaleśniki
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Krewetki świetnie komponują się z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Jedno wino, którego możesz spróbować to Mark West Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Magazyn