Naleśniki Z Kimchi

Naleśniki Z Kimchi
Przepis naleśniki Kimchi jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezmleczne opcja dla miłośników koreańskiego jedzenia. Jedna porcja zawiera 277 kalorii, 10g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Serious Eats ma 158 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz kapustę kimchi, olej roślinny, wieprzowinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Sprawdza się jako bardzo przyjazny dla budżetu posiłek poranny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Naleśniki Z Kimchi (Kimchi Buchimgae), Zapiekany Tuńczyk z Kimchi i naleśnikami z szalotki, oraz Dziś Kolacja: naleśniki ze słodkimi ziemniakami i Kimchi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, połączyć mąkę, mąkę ryżową, wodę i jajko, i lekko wymieszać. Mieszanka powinna być konsystencją ciasta naleśnikowego, ale nie musi być gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka RyżowaMąka Ryżowa
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
W razie potrzeby dodaj trochę więcej wody, ale pamiętaj, że kimchi doda również płynu. Wymieszać w kimchi, zielona cebula, wieprzowina, i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
KimchiKimchi
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Na dużej patelni podgrzać około 1 łyżki oleju na średnim ogniu. Ciasto Chochla do patelni i rozprzestrzeniać się na 8-calowym okręgu. Gotować, aż brzegi staną się brązowe i chrupiące, 3 do 4 protokół. Odwróć go, dodaj trochę więcej oleju wokół naleśnika, i gotować przez kolejne 3 protokół lub tak, aż gotowane przez. Powtórz z pozostałym cieście, dodając olej w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
ChochlaChochla
4
Podawać naleśniki gorące z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Pokroić w kliny lub podawać w całości.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn