Naleśniki Z Kiełków Pszenicy
Naleśniki z kiełkami pszenicy mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 189 kalorii, 9g białka, oraz 2G tłuszczu. Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 33 grosze za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz sodę oczyszczoną, maślankę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Naleśniki Z Kiełków Pszenicy, Naleśniki z owsa i kiełków pszenicy, oraz Chleb pełnoziarnisty z kiełkami pszenicy i żytem.
Instrukcje
Lekko łyżka mąki do suchych miarek i wyrównać nożem.
Mąki i kolejne 4 składniki (mąki przez sól) połączyć w dużej misce.
Połączyć maślankę z białkami; dodać do mieszanki mąki, mieszając, aż będzie gładka.
Łyżka o 1/4 Puchar ciasto na naleśnik na gorącej patelni nonstick lub dużej patelni nonstick pokryte sprayem do gotowania. Włącz naleśniki, gdy szczyty są pokryte bąbelkami i krawędzie wyglądają gotowane; gotować przez 1 do 2 minut więcej lub aż złoty.
Uwaga: aby zamrozić, ugotowane naleśniki schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Umieść w wytrzymałej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny, oddzielając naleśniki papierem woskowym. Aby podgrzać, naleśniki mikrofalowe w wysokiej przez 45 sekund, lub umieścić w tosterze na średnim ogniu przez 2 cykle lub do gorąca.