Naleśniki z jajkami i boczkiem
Jajka i naleśniki z bekonem mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 2,41 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 658 kalorii, 25g białka, oraz 53g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka soli i pieprzu, jajka, wymieszać i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Naleśniki pełnoziarniste z jajkami i boczkiem, Naleśniki z kukurydzy i szczypiorku z boczkiem i jajkami, oraz Śniadanie na kolację: naleśniki z maślanką Ricotta z klonowym boczkiem kandyzowanym + jajka.
Instrukcje
Pokroić plastry boczku na 1/2 cala kawałki. Gotować na patelni lub kuchence mikrofalowej, aż pożądana chrupkość zostanie osiągnięty.
Tymczasem patelnia cieplna lub patelnia na średnio wysokiej temperaturze lub patelni elektrycznej do 191°; smar z natryskiem do gotowania, olejem roślinnym lub skracaniem. (Powierzchnia jest gotowa, gdy kilka kropel wody posypanej nią tańczy i znika.)
W średniej misce wymieszaj mieszankę Bisquick®, mleko i 2 jajka, aż dobrze się wymieszają. Wymieszać trzy czwarte ugotowanego boczku do ciasta.
Na każdy naleśnik wlać około 1/3 szklanki ciasta na gorącą patelnię. Gotuj, aż pęcherzyki pękną na powierzchni, a krawędzie po prostu zaczną wysychać. Obróć; gotuj do złotego koloru.
Podczas gotowania naleśniki, w 8-do 10-calowej patelni, gotować pozostałe 4 jajka i pozostała jedna czwarta gotowanego boczku na średnim ogniu, aż do jajecznicy.
Dodać sól i pieprz do smaku.
Usuń naleśniki z patelni. Korzystając z foremki do ciastek lub okrągłej foremki do ciastek, Wytnij okrąg w środku każdego innego naleśnika. Stack pokroić naleśnik na cały naleśnik na talerzu. Wypełnij dziurę jajkami i boczkiem.
Podawać na ciepło z syropem.