Naleśniki Z Dynią I Jabłkami

Naleśniki Z Dynią I Jabłkami
Naleśniki z dyni i jabłkami mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 330 kalorii, 7G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz jajko, syrop, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Naleśniki Dyniowo-Jabłkowe, Naleśniki Z Dynią Jabłkową # SundaySupper, oraz Naleśniki Z Dyni Jabłko Masło.

Instrukcje

1
Wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem masła i syropu w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Roztopić 2 łyżeczki. masło na dużej patelni nieprzywierającej na średnim ogniu. Łyżka ciasto przez 1/3 porcji szklanki do patelni, co 3 lub 4 naleśniki na raz. Gotować, obracając raz, aż gotowane przez, 8 do 10 protokół. Kontynuuj Robienie naleśników z pozostałym cieście, dodając więcej masła do patelni dla każdej partii.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Podawać z syropem i więcej masła, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
SyropSyrop
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn