Naleśniki z czerwonego aksamitu z serem śmietankowym
Naleśniki z czerwonego aksamitu z glazurą z serem śmietankowym mogą być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji posiłków porannych. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 595 kalorii. Ten wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,35 zł za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, jajka, mąka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 34%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Naleśniki z czerwonego aksamitu z serem śmietankowym, Naleśniki z czerwonego aksamitu z serem kremowym {idealne na święta}, oraz Czerwony aksamitny tort Bundt z cynamonowo-twarogową glazurą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przygotować glazurę z serem śmietankowym, ubijając serek śmietankowy, cukier cukierniczy i 1 łyżeczkę ekstraktu waniliowego w misce, aż będzie gładka. Cienkie z 1 łyżką mleka lub w razie potrzeby, aby uzyskać płynną konsystencję. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Ekstrakt Z Wanilii
Serek śmietankowy
Glazura
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I Smażenia
2
Mąkę, cukier biały, proszek do pieczenia, kakao w proszku i sól ubić w misce, aż do równomiernego wymieszania; odstawić. Jajka ubić w osobnej misce do miksowania, aż będą gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
Kakao W Proszku
Cukier Granulowany
Mąka Uniwersalna
Jajko
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do Mieszania
Trzepaczka
3
Ubij w 1/4 szklanki mleka z maślanką, 1 łyżeczką ekstraktu waniliowego, octem i barwnikiem spożywczym. Wymieszać mieszaninę mąki do zwilżenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z Wanilii
Kolor żywności
Maślanka
Ocet
Mąka Uniwersalna
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
4
Skropić roztopionym masłem i mieszać, aż masło się włączy i pozostaną małe grudki mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Mąka Uniwersalna
5
Podgrzej lekko naoliwioną patelnię na średnim ogniu. Upuść ciasto za pomocą dużych łyżek na patelnię i gotuj, aż utworzą się pęcherzyki, a krawędzie będą suche. Flip, i gotować, aż rumiane z drugiej strony. Powtórz z pozostałym ciasto.